De gastouderopvang

Bij gastouderopvang draait uw kind mee in het ritme van het gezin waar het te gast is op een vast adres in een huiselijke setting, na tussenkomst van een geregistreerd gastouderbureau, waarmee u in aanmerking kunt komen voor een tegemoetkoming in de kosten van de belastingdienst. Groot voordeel van gastouderopvang is dat de gastouder kan inspelen op de speciale wensen en behoeften van de ouder(s).

Lena’s Kiddygarden staat garant voor:

 • Persoonlijke, positieve en liefdevolle aandacht voor uw kind(eren)
  Ik besteed veel aandacht aan warmte, veiligheid en geborgenheid. Door individuele aandacht ontstaat er een liefdevolle band waardoor de kinderen zich bij Lena’s Kiddygarden zich echt thuis voelen. Dat in combinatie met vele activiteiten, uitstapjes, kinderboerderij “de blije bij, de bibliotheek en de vele speeltuinen in de omgeving om te spelen, zorgt voor een omgeving waarin kinderen zicht prettig voelen en zich positief kunnen ontwikkelen.
 • Professionaliteit van één vaste opvoedkundige
  Knutselen, lezen, bewegen, muziek. Ik ben een vast vertrouwd gezicht, zorgzaam en doe leuke gezellige dingen om uw kind(eren) te vermaken en uit te dagen.
 • Kleinschaligheid met niet meer dan 5 kindjes per dag
  Op een dagdeel zullen er normaal gesproken niet meer dan twee kinderen, onder de 1 jaar, aanwezig zijn. Hierdoor krijgen de baby’s voldoende rust. Daarnaast is er plek voor 3 kinderen in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar, inclusief mijn eigen kinderen.
 • Een veilige omgeving met een warme huiselijke sfeer
  Niet alleen de functionele faciliteiten zien er verzorgd uit, maar ook het meubilair is uitnodigend, schoon, netjes en gezellig. Net als thuis!
 • Flexibiliteit in de uren en dagen
  Breng- en haal tijden zijn af te stemmen en u kunt zelfs schuiven met tijden. Wanneer het nodig is dat uw kind een uurtje langer blijft of als u meer uren op een bepaalde dag wilt afnemen dan de afgesproken uren, is dit geen probleem. Geef dit tijdig door, dan kan ik hier rekening mee houden. 
 • Creativiteit met kunst- en handwerken
  Handwerken en knutselen met kinderen, erg leuk, zeer leerzaam, stimuleert de fijne motoriek en fantasie. Iets maken is altijd leuk en vooral als het aansluit bij de belevingswereld van uw kind(eren).
 • Géén doorbetaling van de uren in de vakantie
  Lena’s Kiddygarden werkt met vaste uren, hierbij wordt de vakantie van 5 weken in acht genomen. U betaald dus alleen de werkelijke uren die u gereserveerd heeft. Tijdens afwezigheid door ziekte of vakantie van de gastouder hoeft u dus niet te betalen. Zie tarieven.
 • Duidelijke facturatie en afspraken
  Lena’s Kiddygarden werkt samen met gastouderbureau All Kidz Nederland. Zij hebben een adviserende en administratieve functie.